Trip

Hit The Road

Turen starter i Thailand, så videre til Malaysia og til sidst ender vi i Singapore.

 

Turen kommer til at bestå af en masse forskellige stops undervejs. Den første uges tid befinder vi os i Bangkok, hvorefter vi flyver til Phuket (en bustur derned ville tage mellem 8 og 10 timer, hvor et fly tager 1,5 time, tror bare vi siger ja tak(: ) Herefter skal vi på spændende oplevelser omkring min fødselsdag, hvorefter den står på dykkerkursus. Når dette er i hus, står den på ø-hop for at udnytte dykkerkursuset så meget som muligt. Når vi når til den sidste ø i vores program, har vi krydset grænsen til Malaysia, hvor vi søger længere ind på land og skal foreksemple i regnskoven, hvor vi skal op at gå mellem trætoppene. Så går turen mod Kaula lumpur

Der er afgang fra Kastrup lufthavn i aften d. 1 november klokken 21.55 herfra går det til Doha, hvpr vi mellemlander og har 2 timer og 40 minutter inden vi igen letter og tager mod Bangkok, hvor forventet landing er klokken 18.50 d. 2 november.

(Groft tegnet skitse over turen i Thailand)

Det bliver en tur fyldt med en masse fede oplevelser, men også med en del grænser der skal overskrides, når vi nu er på egen hånd. I det følgende vil der kommer billeder og tekst omkring de oplevelser vi får og hvordan det går dernede.

(Groft tegnet skitse over Malaysia og Singapore)