Taman Negara

Taman Negara

D. 2/12/2017

D. 3/12/2017

D. 4/12/2017

Så er vi i dag ankommet til det tredje sidste sted, Taman Negara. Det har dog ikke været uden en del prøvelser at komme herhen. Først beder vi hotelmanden om at bestille en taxi til os, da han ikke kunne skaffe os en busbillet dagen før, han siger at den kommer om 2 timer. Fint nok, vi tager bare noget at spise imens. De to timer bliver så til 3,5 time, men fint vi kommer afsted, kun for at finde ud af at vores chauffør kører som en sindsyg. Der er rigtig mange skrape sving på vejene her og dem blev han ved med at tage i meget høj fart, hvorefter han måtte bremse godt når han alligevel ikke kunne komme rundt. Vi havde selv forsøgt at bestille busbilletter, men der var desværre blevet bestilt til den forkerte dag, så dem kunne vi ikke bruge og der var udsolgt til samme dag. Åbenbart er der hernede nogen steder hvor køerne bare går rundt på vejen og i vejkanten. Det var han da ligeglad med, fuld fart frem og meget tæt på de her køer, så tæt at vi var ved at ramme en af dem. For at det ikke skal være nok, så kunne der længere henne af vejen være elefanter på vejen, hvilket der heldigvis ikke var. Så ankom vi hertil efter en 4 timers køretur og fik vores værelse. Da vi havde sat vores ting gik vi op for at få noget mad. Da vi kommer tilbage til værelset, åbner vi døren til badeværelset kun for a finde en kakerlak, så måtte vi igang med at få skaffet den af vejen. Vi var bare glade for at vi havde fået sat vores myggenet op over sengen, hvilket heldigvis holdte alle dyr væk i løbet af natten.

I dag kom vi ikke så langt. Vi sov igen længe, hvilket måske ikke er noget nyt. Det vi nogenlunde har lavet i dag, er ingenting. Vi fik os dog en sjov overraskelse. Vi havde undret os over de høje og voldsomme lyde der kom oppe fra taget. Det viste sig så, at det var aber. Der var så mange aber omkring os. De kravlede på husene og var rundt i træerne og på græsset. De var så søde og en meget sjov oplevelse. Det havde vi det meget sjovt med at stå og kigge på. det sjoveste var når man fik øjenkontakt med dem. Vi så også et sødt lille egner kravle i træet ved siden af vores vindue. Men det er nu ikke alle aber der er lige søde. Vi havde lige været nede i kiosken og købe is og nogle sodavand. På vejen tilbage kommer der så en abe løbene bag os og lige pludselig hopper den op og griber fat i posen som Niko går med. Vi skriger begge op i forskrækkelse og skynder os tilbage til værelset og lukker døren. Så ikke en sød abe. Imorgen er vores plan at stå tidligere op, men nu må vi se.

Så vi nåede heller ikke morgenmaden i dag, men det gør nu ikke så meget, man kan nemlig stadig få frokost. Vi besluttede at være aktive i dag. Vi havde hørt om en hængebro som går gennem junglen, som skulle være en oplevelse værd. Så vi gik på afsted og cirka 1,5 kilomet senere kommer vi til stedet hvor broen starter. Dog kun for at finde ud af at de lukkede klokken 15 og klokken er nu 17, så den oplevelse fik vi ikke. Så vi kunne pænt bare vende om og gå tilbage igen. Så en gåtur på cirka 3 kilometer i alt, uden at få oplevelsen ud af det, men vi fik dog noget motion, hvilket i sig selv er en positiv ting. Men vi kiggede på skiltene omkring stedet, og fandt ud af at man ikke må stoppe op på broen eller tage billeder, hvilket jo var noget af det der ville have været fedt. At kunne få nogle billeder af udsigten og som minder derfra, så det gjorde ikke så meget alligevel. Men hold da op hvor var vi smadret da vi kom tilbage, der var så varmt og fugtigt, så vi svedte helt vildt, så det var bare hjem i bad og så ind i sengen.

D. 5/12/2017

Så heller ingen morgenmad i dag, det er da godt vi ikke har betalt for det, at det bare er med i vores booking. Så nu har vi fået noget frokost og vi venter bare på at vi skal ned at have en body scrub. Det bliver så lækkert, kan overhovdet ikke vente. Der kan man virkelig snakke om afslapning. Jeg valgte så også at få en 60 minutters kropsmassage, tror aldrig nogensinde jeg har været så afslappet. Det er nok det bedste sted jeg har fået massage, det andet sted var også rigtig godt, men her tog hun rigtig fat på alle de spændinger jeg har i skulderne og ryggen. Hvilket gjorde en smule ondt undervejs, men er totalt dejligt nu. Så det er en rigtig god afslutning på den sidste dag her inden vi imorgen tager videre til Kuala Lumpur. Vi har ikke lavet det helt storer på det her sted, men der behøver jo heller ikke ske noget hele tiden. Vi skal nok nå det hele inden vi skal hjem. Men nu er der aftensmad og så senere film i sengen.